My first doodle ;D

Yeahh doodle pertama ku :D
hodoh na mamfus
tak nampak cam bentuk doodle pun kan? :/
takpee asalkan aku dah cube :3

baik aku post mende ni kt lam blog
daripada doodle ni terperuk dalam folder
lappy aku jew ye dak? hahak

kayy mekaseh kerane menghushaa .baii

pendek-fendek giler vavi munye entry..haha >_<

6 faham perasaan aku:

Aimman96 said...

okay jer! nice! >w<
good job! :D

zuk zuhaiza said...

comel jelah doodle tu. kite tak pandai buat cenggini. eheee

Misa♥Meow 美咲ニャー said...

@Aimman96 waa thankkie<3 na nangis rase LOL :'D

Misa♥Meow 美咲ニャー said...

@zuk zuhaiza thankss ..ehh tapi adek suka akak buat yang tutorial tukar gambar real jadi lukisan guna gimp tuu.. :D cantikk~

CIK TOM said...

comel doodle ni..maybe kl nak baiki kt bhgn atas tudung..tp serius mmg comel..pandai adik buat..ciktom lgsg xreti..heee

p/s: ciktom ingt lg..aritu private blog kan..ciktom dh copy banner misa..

Misa♥Meow 美咲ニャー said...

@CIK TOM wahh thanks for your critic/suggestion! adek akan baiki yg itu..kayy ;)

ehh adek pon dulu x reti tapi lme lme bole la sesiket xD huhuk

hehe masa tu dalam decoration tu la diprivate ;D okk thanks ^-^