Sengal~ but I like it♥


 Haha ape yang sengal tu? ;)
SimSimi lah! SimSimi tuh ape pulak?
cer tengok ni :
http://simsimi.com/


 Dye lebih kurang cam kita chat ngan robot tapi
dia ni sengal siket hakhakhak..
Nape sengal?
kowang try lahh sendiri =="

memang jdi giler akuu.. 
dia pegi kata apa celop date ngan aku?  haha ngekk >_<
tpi sengal sengal pon best! :'D
hilang boring :>
cpat tryy! ^-^
http://simsimi.com/talk

Ko ingat ko bagus sangat ke?

 


Pfftt!
Apsal nak komplen komplen org punye blog? :O
sian orang tuhh terasa dye..kalau tak suke 
face to face je lahh atau berterus terang ngan owner blog tuhh
ni tak, terus buat entri pasal budak tu..tak ke dye dpt malu?
Ko punye stalker Follower dah la banyak. Mesti ramai baca entri kau tuh..

Patut ke? ==" tak sangke ade prangai manusia camtu hadoii~
biase la blogger otai zaman sekarang :/
tapi naseb baik dia takde gitau link blog yang dia kutuk tu
kalau tak lagi orang yg dikutuk tu merasa maluu..

  • Blog dak tu memang lambat nak abis loading, so saya terus tekan [X]pangkah je
  • music kat blog dia xleh pause! dah la kuat , pastu lagu nye tak sedap wat semak je telinger ni.
  • Apsal lak dye gune shoutbox jenis camtu? bila tutup je tiba tiba benda tu keluar balik, pelik pelik~
  • Ish ish banyak nye sidebar, tak perlulah nak letak banyak bnyak gadget, cam welcome message lah..kan dah jadi pening pelawat blog budak ni
  •  Entri dia ni tak menarik langsung, patutnye jangan guna bahasa pasar dan singkatan, nanti mesti ramai orang taknak baca entri dia

Kat atas ni adalah contoh ayat dan ayat yang aku tengok dari blog orang yang bajet bagus tu sendiri..
Aku tau, korang mesti kata "Itu kan cuma nasihat,ia boleh membimbing,try to think positive lah"
Yeye, yang itu aku faham, tapi kalau SELALU post pasal hal macam tu tak ke dinamakan Mengutuk?
Walaupun blogger yang mengutuk tu tak pernah mention nama orang yang dikutuk tu,
tapi Mungkin orang yang dia kutuk tu adalah orang yang slalu baca entri blogger si tukang kutuk tu?
mesti orang yang dikutuk tu terasa punyee..
Pastu dia terus taknak lawat blog yang selalu dia lawat tuh.

tapi nak buat macam mana kan?
biar je lah, mentang mentang follower dah beratus ribu, tapi berlagak bagus pulak o-o'

Cuti sekolahh! ♥♥♥

Yeahh akhirnyaa!
Hari yang ku tunggu tunggu..
setelah lama ku menderita dan 'berperang'
dapat gak merdeka sekejap :3
tapi yang sedeyh nye.. merdeka SEKEJAP je..
huhuk..wtf cuti seminggu jehh mane cukop derr.. TT__ TT
nseb baik keje skolah tak berlambak..

Selamat bercuti all :D

#aku tak dapat pegi mane mane waktu cuti ni huhuk
sebab mak bapak aku nak bercuti kat Sarawak tapi
xmo bawak aku..hmm malangnye nasib aku kan..
terpaksa bercuti mencuti kan diri kat umah sensorang.. v_v

Blog aku hanye sesuai di papar pada Mozilla Firefox je.

Cer tengok kt title post niyh :'c
Oke sungguh mengecewakan. =_="
Bila aku bukak blog aku guna software
selain Mozilla, kepala aku pusing giler vavi @_@ !

Kalo tak caye cuba korang tengok
blog aku ni guna Google Chrome.
memang nak putus urat kepala ._.

Google Chrome :
>>click sini untuk zoom!<<

zzz header lambat nak abis loading =_=
and text shadow nye teruk giler.
phew~

tapi kalau pakai
Mozilla nampak ok je :/
korang camne lak?